Service og vedligeholdelse af din bils aircondition

Langt de fleste biler har i dag et klimaanlæg eller et airconditionsystem. Det er med til at øge komforten, men faktisk også sikkerheden, da bilister der sidder i behagelige temperaturer er mere koncentrerede og opmærksomme. Det er derfor en stor fordel at have aircondition i bilen, men systemet kræver regelmæssig service og vedligeholdelse.

Hos JN Auto står jeg altid klar til at hjælpe dig, når det er blevet tid til et airconditionservice i din bil. På min adresse i Nyborg tager jeg imod mange bilejere fra lokalområdet samt Langeskov, Ullerslev og omegn, og jeg tager selvfølgelig også gerne imod både dig og din bil.

Hvorfor er et regelmæssigt airconditionservice vigtigt?

Der er flere gode grunde til, at det er vigtigt at få foretaget et regelmæssigt airconditionservice. Der er tale om et lukket system, der løbende skal vedligeholdes, og det kan for eksempel være nødvendigt at fylde ny kølervæske på, så anlægget fungerer, som det skal.

Der kan også opstå skimmelsvamp, bakterier og dårlige lugte i anlægget, fordi der samles kondensvand, som hele tiden vil blive varmet op og ned. Det kan være potentielt sundhedsskadeligt, og derfor er det vigtigt med en regelmæssig rensning – typisk minimum hvert andet år.

Service og reparation af alle bilmærker

Jeg er i stand til at reparere og servicere din bil, uanset hvilket bilmærke du har. 

Ring eller skriv i dag for et uforpligtende tilbud.

Gratis lånebil fra JN Auto

Hos mit autoværksted i Nyborg får du stillet en gratis lånebil til rådighed, hvis din bil kræver en større operation. Ring for et tilbud.

Gratis overslagspris på reparation

Er du i tvivl om, hvad det koster at servicere eller reparere din bil? Forhør dig på mit autoværksted i Nyborg. Det koster ikke noget.

Jeg kan servicere alle bilmærker

Med over 20 års erfaring kan jeg servicere alle bilmærker på mit værksted, så kør endelig din bil forbi mig, hvis det er blevet tid til et airconditionservice.

Jeg sætter en stor ære i at være pålidelige og til at regne med, og jeg går højt op i den gode kundekontakt og i at forventningsafstemme, inden vi går i gang. Samtidig har jeg konkurrencedygtige priser, så du kan være sikker på, at du kan få din aircondition på rette køl igen, uden at det kommer til at koste dig en formue.

Kontakt mig eller kig forbi vores værksted

Du er altid mere end velkommen til enten at kontakte mig eller til at kigge forbi mit værksted, hvis du ønsker at bestille en tid til et serviceeftersyn af din aircondition i bilen. Jeg beregner gerne et gratis prisoverslag til dig på arbejdet, hvis du ønsker det.

Kontakt mig

vil du det bedste for din bil?

Book tid hos jn auto

Udfyld formularen her på siden for at høre mere. ​Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. ​​OBS: Tiden er ikke endeligt booket, før du har modtaget en bekræftelse.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyborgs bedste autoværksted

Kontakt mig i dag

phone-call   Ring til mig på 61 10 46 77​

mail  Skriv til jn@jnauto.dk