Er det blevet tid til at få skiftet dækkene?

Trænger dækkene på din bil til at blive skiftet, og har du ikke tiden eller lysten til at stå med besværet selv? Så lad mig ved JN Auto hjælpe dig. Jeg har mere end 20 års erfaring inden for dækskifte, og på mit værksted i Nyborg hjælper jeg mange forskellige kunder fra lokalområdet, Ullerslev, Langeskov og omegn med at få skiftet dækkene på bilen.

Sådan kan jeg hjælpe dig i forbindelse med dækskifte

Jeg kan hjælpe dig på flere forskellige måder i forbindelse med dit dækskifte. Jeg kan for eksempel skifte dine sommerdæk ud med vinterdæk, eller jeg kan skifte fra vinterdæk til sommerdæk. Jeg kan også udskifte dine dæk, hvis de er nedslidte, eller hvis de er mørnede.

Jeg har også mulighed for at opbevare dit ekstra sæt sæsondæk hos mig, hvis du ikke selv har plads til dem derhjemme, eller hvis du bare gerne vil slippe for at skulle transportere dem frem og tilbage mellem din adresse og mit værksted. Jeg har mit eget dækhotel, hvor jeg sørger for, at dine dæk bliver opbevaret trygt og sikkert.

Service og reparation af alle bilmærker

Jeg er i stand til at reparere og servicere din bil, uanset hvilket bilmærke du har. 

Ring eller skriv i dag for et uforpligtende tilbud.

Gratis lånebil fra JN Auto

Hos mit autoværksted i Nyborg får du stillet en gratis lånebil til rådighed, hvis din bil kræver en større operation. Ring for et tilbud.

Gratis overslagspris på reparation

Er du i tvivl om, hvad det koster at servicere eller reparere din bil? Forhør dig på mit autoværksted i Nyborg. Det koster ikke noget.

Skift bildæk og øg sikkerheden på vejene

Dækkene spiller sammen med bremserne en utrolig vigtig rolle i forhold til både din og andres sikkerhed i trafikken. Hvis dine bildæk er blevet for gamle, eller hvis dækmønsteret er slidt ned, så er det vigtigt, at du får skiftet dækkene i tide, så din bil står ordentligt fast på vejen.

Det samme gælder i forhold til skift af sæsondæk. Her er det vigtigt altid at have de rette dæk på til årstiden, så du hele tiden får det bedst mulige vejgreb.

Jeg lægger vægt på den gode service

Når du vælger at lade mig stå for dit dækskifte, så kan du altid forvente, at du får en god service. Jeg går højt op i at forventningsafstemme, og jeg er meget pålidelig. Det betyder, at jeg aldrig udfører arbejde, som ikke på forhånd er aftalt.

Jeg skifter dækkene på din bil til fordelagtige priser, så kontakt mig gerne, hvis du ønsker at få beregnet en pris på dit dækskifte.

Få også skift af bremseklodser og tandremskift. Læs mere her.

Kontakt mig

vil du det bedste for din bil?

Book tid hos jn auto

Udfyld formularen her på siden for at høre mere. ​Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. ​​OBS: Tiden er ikke endeligt booket, før du har modtaget en bekræftelse.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyborgs bedste autoværksted

Kontakt mig i dag

phone-call   Ring til mig på 61 10 46 77​

mail  Skriv til jn@jnauto.dk