Er din bil blevet indkaldt til syn?

Hvis din bil er blevet indkaldt til syn, kan det godt betale sig at sende den til klargøring og synstjek hos en mekaniker først. På den måde kan du nemlig være sikker på, at din bil bliver godkendt i synshallen første gang, og du slipper dermed for de ekstra omkostninger og det ekstra besvær, der er forbundet med et eventuelt omsyn.

Hos JN Auto tilbyder jeg gerne klargøring til syn. Jeg gennemtjekker biler for privatpersoner, der typisk kommer fra mit eget lokalområde omkring Nyborg, men også fra både Ullerslev, Langeskov og andre steder i nærheden. Skal Jeg også tjekke din bil efter i sømmene?

Jeg får din bil gennem syn uden problemer

Når du vælger at tage din bil til klargøring til syn hos mig, så kan du være helt tryg ved, at din bil efterfølgende vil blive godkendt til synet. Jeg sørger nemlig for at få din bil gennem syn uden problemer.

Jeg har mere end 20 års erfaring inden for mit fag, og jeg tjekker din bil for alle de samme punkter, som synshallen gør. Skulle der være punkter på listen, som din bil ikke vil bestå til et syn, kontakter jeg dig for at få din accept af en eventuel udbedring eller reparation. Jeg udfører med andre ord ikke noget arbejde, medmindre det er aftalt med dig.

Jeg tilbyder service på bil og reparation af alle bilmærker og modeller, og jeg har derfor både kompetencerne og erfaringen til at udbedre de berørte punkter, hvis du ønsker det.

Service og reparation af alle bilmærker

Jeg er i stand til at reparere og servicere din bil, uanset hvilket bilmærke du har. 

Ring eller skriv i dag for et uforpligtende tilbud.

Gratis lånebil fra JN Auto

Hos mit autoværksted i Nyborg får du stillet en gratis lånebil til rådighed, hvis din bil kræver en større operation. Ring for et tilbud.

Gratis overslagspris på reparation

Er du i tvivl om, hvad det koster at servicere eller reparere din bil? Forhør dig på mit autoværksted i Nyborg. Det koster ikke noget.

Kombiner synsklargøringen med et serviceeftersyn

Når din bil alligevel er på værksted, kan du med fordel vælge at kombinere klargøringen til syn med et serviceeftersyn eller en af mine øvrige services. På den måde slipper du for at have din bil på værksted af flere omgange.

Jeg stiller gerne en gratis lånebil til rådighed for dig, hvis du har behov for det.

Kontakt mig og få beregnet en pris på klargøring til syn

Du er velkommen til at kontakte mig eller til at kigge forbi min adresse, hvis du kunne tænke dig at få beregnet en gratis overslagspris på klargøring til syn. Jeg tilbyder altid konkurrencedygtige priser, og jeg udfører pålideligt arbejde i en høj kvalitet.

Kontakt mig

vil du det bedste for din bil?

Book tid hos jn auto

Udfyld formularen her på siden for at høre mere. ​Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. ​​OBS: Tiden er ikke endeligt booket, før du har modtaget en bekræftelse.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyborgs bedste autoværksted

Kontakt mig i dag

phone-call   Ring til mig på 61 10 46 77​

mail  Skriv til jn@jnauto.dk