Jeg skifter bremseklodser på alle bilmærker

Skal du have skiftet bremseklodserne på din bil? Så kør den gerne en tur forbi mit autoværksted, JN Auto, som er beliggende i Nyborg. Her tilbyder jeg blandt andet skift af bremseklodser og meget andet mekanikerarbejde på alle typer bilmærker for privatpersoner.

På grund af min beliggenhed har jeg særligt mange kunder fra lokalområdet, Langeskov, Ullerslev og omegn, men alle er selvfølgelig velkomne hos mig.

jeg lægger vægt på et højt serviceniveau, pålidelighed og en god pris

Det er vigtigt for mig, at du bliver tilfreds med det arbejde og den service, som jeg leverer. Derfor går jeg meget højt op i altid at udføre professionelt arbejde i høj kvalitet, at yde en god service og ikke mindst at være pålidelige. Du kan med andre ord trygt regne med mig.

Uanset om jeg skal hjælpe dig i forbindelse med skift af bremseklodser eller andet mekanikerarbejde på din bil, så udfører jeg aldrig andet, end det der er blevet aftalt på forhånd – altid til en konkurrencedygtig pris selvfølgelig.

Service og reparation af alle bilmærker

Jeg er i stand til at reparere og servicere din bil, uanset hvilket bilmærke du har. 

Ring eller skriv i dag for et uforpligtende tilbud.

Gratis lånebil fra JN Auto

Hos mit autoværksted i Nyborg får du stillet en gratis lånebil til rådighed, hvis din bil kræver en større operation. Ring for et tilbud.

Gratis overslagspris på reparation

Er du i tvivl om, hvad det koster at servicere eller reparere din bil? Forhør dig på mit autoværksted i Nyborg. Det koster ikke noget.

Har du brug for en gratis lånebil?

Som en del af min gode service stiller jeg gerne en gratis lånebil til din rådighed i forbindelse med reparationen. Du slipper dermed for at skulle bekymre dig om, hvordan du skal komme til og fra arbejde eller i det hele taget få hverdagen til at fungere, mens din bil er på værksted.

Kontakt mig og få en gratis overslagspris på skift af bremseklodser

Jeg ved, at det er vigtigt for mine kunder på forhånd at vide, hvor meget arbejdet på bilen vil komme til at koste. Det gælder selvfølgelig også i forbindelse med skift af bremseklodser. Derfor giver jeg gerne en gratis overslagspris, så du på forhånd har en ide om, hvor meget arbejdet vil koste dig.

Mine priser er altid konkurrencedygtige, og med mine mere end 20 års erfaring inden for faget kan du altid være sikker på, at du får et professionelt resultat, når du vælger mit værksted.

Kontakt mig

vil du det bedste for din bil?

Book tid hos jn auto

Udfyld formularen her på siden for at høre mere. ​Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. ​​OBS: Tiden er ikke endeligt booket, før du har modtaget en bekræftelse.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyborgs bedste autoværksted

Kontakt mig i dag

phone-call   Ring til mig på 61 10 46 77​

mail  Skriv til jn@jnauto.dk