Skal tandremmen på din bil udskiftes?

Tandremmen på en bil er fremstillet af gummi, og den bliver derfor naturligt nedbrudt med alderen. Typisk når din bil har kørt mellem 60.000 og 120.000 kilometer, er det blevet tid til et tandremsskift. Kører du ikke ret meget i din bil, vil det som regel være hvert 4. til 6. år.

Når tandremmen på din bil skal udskiftes, skal du bare tage den forbi mit værksted JN Auto. Det ligger i Nyborg, og her servicerer jeg typisk private bilejere fra lokalområdet, Langeskov og Ullerslev samt mange andre nærliggende byer.

Undgå fordyrende skader på motoren

Da tandremmen som nævnt er fremstillet af gummi, er der en risiko for, at den knækker, hvis den ikke bliver udskiftet i tide. Derfor er det vigtigt altid at sørge for et tandremsskift i tide. Hvis ikke tandremmen bliver skiftet, før den knækker, så kan du risikere, at der opstår omfattende skader på bilens motor, ventiler og stempler, der kan være så dyre at reparere, at det ikke kan betale sig.

Service og reparation af alle bilmærker

Jeg er i stand til at reparere og servicere din bil, uanset hvilket bilmærke du har. 

Ring eller skriv i dag for et uforpligtende tilbud.

Gratis lånebil fra JN Auto

Hos mit autoværksted i Nyborg får du stillet en gratis lånebil til rådighed, hvis din bil kræver en større operation. Ring for et tilbud.

Gratis overslagspris på reparation

Er du i tvivl om, hvad det koster at servicere eller reparere din bil? Forhør dig på mit autoværksted i Nyborg. Det koster ikke noget.

Derfor skal du vælge mit værksted til dit tandremsskift

Der er flere fordele ved lige netop at vælge mig, hvis du skal have skiftet tandremmen på din bil. Jeg tilbyder blandt andet:

  • En gratis lånebil
  • ​Reparationer af alle bilmærker
  • ​En pålidelig service
  • ​Fokus på den gode kundekontakt og forventningsafstemning
  • ​Over 20 års erfaring
  • ​En god pris på tandremsskift.

Kunne du tænke dig en gratis overslagspris?

Jeg beregner gerne en gratis overslagspris til dig, så du på forhånd ved, hvor meget udskiftningen ca. vil komme til at koste dig. Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på dit tandremsskift, så kontakt mig gerne eller kig forbi mit autoværksted, hvis du alligevel er i nærheden.

Det gælder også, hvis du for eksempel er i tvivl om, hvorvidt det er blevet tid til en udskiftning af tandremmen eller ej. Ellers vil du også selv kunne se i bilens servicebog, hvornår tandremmen sidst er blevet udskiftet.

Kontakt mig

vil du det bedste for din bil?

Book tid hos jn auto

Udfyld formularen her på siden for at høre mere. ​Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. ​​OBS: Tiden er ikke endeligt booket, før du har modtaget en bekræftelse.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyborgs bedste autoværksted

Kontakt mig i dag

phone-call   Ring til mig på 61 10 46 77​

mail  Skriv til jn@jnauto.dk